OPZEGGEN
Wil je je abonnement opzeggen? Dat kan. Houd daarbij rekening met de opzegtermijn van het door jou afgesloten abonnement en vul het uitschrijfformulier in, welke aan de balie verkrijgbaar is. Je kunt niet opzeggen via e-mail, Facebook, whatsapp etc. Als je op het uitschrijfformulier je e-mailadres invult, ontvang je een bevestiging met daarin de datum waarop je abonnement wordt stop gezet.

INCASSO’S
Wordt er voor het eerst afgeschreven van je rekening? Dan zal de incasso vermoedelijk hoger uitvallen dan het maandbedrag. Dat komt door de verrekening vanaf het moment van je lidmaatschap en de data waarop de administratie moet worden ingeleverd bij de bank. Check dus altijd even de omschrijving van de afboeking, vermoedelijk vind je daarin al het antwoord op je vraag.

Hou er rekening mee dat als je incasso’s terugboekt, zonder toestemming van en overleg met ons, die incasso opnieuw uitgevoerd moet worden met vermeerdering van de administratiekosten. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk aangezien met het niet kunnen afschrijven van incasso opdrachten extra kosten gemoeid zijn. Denk je dat er iets niet klopt? Stuur ons dan eerst een mailtje op fitfryslan@hotmail.com.